Prejudiciu de câteva sute de mii de euro la Primăria Predeal. La ”butoane” erau Mihai Veștea, Cătălin Văsii și Liviu Cocoș

Administrația liberală a mai dat o lovitură predelenilor!

Treabă chibzuită! Primăria Predeal are de recuparat sume uriașe de la fosta conducere a stațiunii. Este vorba despre perioada în care la ”butoane” se aflau actualul Secretat de Stat, Mihail Veștea, dar și fostul prefect Cătălin Văsii. Pe listă apare și numele fostului primar Liviu Cocoș. Cei trei, alături de alți predeleni din fruntea orașului, au de achitat câteva sute de mii de euro Primăriei Predeal, fiind un prejudiciu destul de mare pentru un orășel.

De fapt, totul a pornit de la un teren mutat dintr-o parte în alta, ajungându-se la o adevărată încâlceală. De vină au fost angajații Primăriei Predeal și o persoană care a construit pe acel teren, deși actele nu erau în regulă. Primăria a avut partea de vină pentru că a semnat autorizația de construcție, dar și pentru concesiune. După gafă și procese, Primăria Predeal a plătit prejudiciul în mandatul primarului Liviu Cocoș. Se pare că plata s-a realizat fără acordul Consiliului Local. Numai că un raport al Curții de Conturi le-a dat peste cap toate planurile și a solicitat Primăriei Predeal să recupereze prejudiciul provocat de angajații Primăriei. Lucru firesc, pentru că nu sunt de vină locuitorii din Predeal pentru greșelile celor care au condus orașul, adică admnistrația PNL. Cert este că cei implicați sunt bun de plată.

 

Probleme sunt și la retrocedările către Casa Regală, acestea fiind făcute fără documente complete. Aceste mânării le vom prezenta pe larg într-un alt articol.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: