Prefectura bagă ”pumnul în gură” presei. A creat un grup de whats app de decor, nu răspunde nimeni la solicitări

Prefectura Brașov continuă politica ”pumnului în gură”, într-o perioadă când brașovenii au mai multă nevoie ca oricând de informații cu privire la evoluția pandemiei de COVID-19. În loc să răspundă întrebărilor de interes public, cum ar fi cele legate de numărul de paturi ATI COVID la nivel de județ, reprezentanții instituției transmit comunicate de presă seci cu fotografii ale prefectului făcute la evenimente sau acțiuni care nu interesează brașovenii. Mai mult decât atât, informațiile furnizate pe grupul whats app de presă sunt cam aceleași cu cele furnizate de guvern, care pot fi găsite pe mai multe site-uri oficiale. ”Agasați” de întrebările jurnaliștilor, reprezentanții instituției pe comunicare au blocat posibilitatea de a solicita informații, oferind doar comunicate banale, de multe ori penibile.

Întrebarea este de ce au mai creat un grup de presă dacă răspund doar ce le convine și ”bombardează” jurnaliștii doar cu poze ale prefectului sau informații fără relevanță într-o perioadă pandemică. Nu trebuie uitat faptul că de câteva săptămâni, Prefectura Brașov are 2 subprefecți, chiar dacă nu își justifică necesitatea, lucru confirmat chiar de către angajații instituției. Însă, Guvernul s-a gândit să mai cheltuie bani aiurea pentru a-și răsplăti clientela de partid, pentru a mulțumi toate partidele aflate la guvernare.

Precizăm că până acum, Prefectura Brașov și DSP  au gestionat foarte prost pandemia de COVID-19 la nivel județean, măsurile luate au fost de ”cascadorii râsului”. Au decis luarea măsurilor anti-COVID în Poiana Brașov, când este final de sezon la schi, iar multe au fost discriminatorii pentru agenții economici. Au ieșit în schimb în evidență când au pierdut aiurea 204 doze de vaccin, dar despre care nu au scos un cuvânt cei care ar fi trebuit să o facă. Aceasta este comunicarea la nivel de județ, una foarte proastă.

 

One thought on “Prefectura bagă ”pumnul în gură” presei. A creat un grup de whats app de decor, nu răspunde nimeni la solicitări

  • 30 martie 2021 la 11:23
    Permalink

    E cel mai slab prefect, a fost sluga lui Scripcaru – trebuia demult demis. Punct.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: