Prefectul Văsii, prezent la maratonul de vaccinare de la Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria”

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii a fost prezent astăzi la maratonul de vaccinare de la Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria”, însoțit de comandantul acestei unități sanitare, col. dr. Alexandru Keresztes.
„Organizarea acestui eveniment de către Ministerul Apărării Naționale, cu prilejul Zilei Armatei României, este un demers salutar și m-a bucurat afluxul de brașoveni care doresc să se vaccineze, ceea ce confirmă trendul ascendent al intenției de vaccinare la noi în județ. Împreună cu Direcția de Sănătate Publică și autoritățile locale, vom continua să mărim capacitatea de vaccinare, atât prin redeschiderea unor centre și prin extinderea programului în cazul altora, cât și prin organizarea de evenimente de vaccinare. Vedem cu toții că situația este foarte gravă, incidențele cazurilor de COVID-19 sunt mai mari ca oricând, spitalele sunt supraaglomerate și, din păcate, și numărul deceselor este unul alarmant. Este trist, mai ales că multe cazuri grave și decese ar fi putut fi evitate prin vaccinare. De aceea, este imperios necesar ca tot mai mulți oameni să nu mai plece urechea la dezinformări, ci să înțeleagă, măcar în cel de-al doisprezecelea ceas, că vaccinarea este cea mai sigură și mai la îndemână soluție de a se proteja împotriva acestui virus”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.
Maratonul de vaccinare de la Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” Brașov continuă până mâine, 26 octombrie, orele 20:00.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: