Prefectul va acorda audiențe în teritoriu. Rupea și Victoria, primele pe listă

În vederea facilitării accesului cetățenilor la audiențele acordate de către conducerea Instituției Prefectului județul Brașov, în perioada aprilie – octombrie 2019, prefectul Marian Iulian Rasaliu va acorda audiențe în teritoriu.

Astfel, într-o primă etapă, în cursul lunii aprilie, audiențele se vor desfășura în localitățile mai îndepărtate de municipiul reședință de județ, respectiv Rupea – 11 aprilie 2019 – ora 11 și Victoria – 18 aprilie 2019 –ora 11.

Persoanele interesante se pot înscrie la audiențele în teritoriu acordate de către prefectul județului, prin apelare la numărul de telefon 0268/419.277 sau prin e-mail: cristina.fertu@prefecturabrasov.ro, precizând numele și prenumele, locația pentru care optează și problema pentru care solicită audiența, pe scurt.

Persoanele interesate se pot înscrie până cel târziu în preziua datei stabilite pentru acordarea audiențelor.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de cetățenii din toate comunitățile județului, pentru a le afla problemele, iar în măsura în care va fi posibil, conform competențelor instituționale, să ne aducem aportul la rezolvarea lor. Pe această cale, amintim brașovenilor din toate colțurile județului că facem permanent eforturi pentru a-i proteja și a le crește calitatea vieții și prin eliminarea problemelor de ordin juridic și administrativ”, a declarat prefectul Marian Iulian Rasaliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: