Prefectul județului Brașov s-a întâlnit cu ambasadorul Austriei la București

Prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu, împreună cu Primarul Brașovului, George Scripcaru si cu Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a avut astăzi o întâlnire oficială cu Excelența Sa, Gerhard Reiweger, ambasador al Republicii Austriei la București.

 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut o expunere privind economia, învățământul și turismul Județului Brașov și a menționat oportunitățile de colaborare pe viitor. „Suntem onorați să vă avem oaspete în Brașov. Este un județ cu potențial economic si turistic. Sperăm să continuăm relațiile bune pe care le avem și să lărgim colaborarea și în alte domenii de interes comun. Vă asigurăm de toată deschiderea instituției în a coopera, în limita competențelor pe care le avem, pentru dinamizarea relațiilor comerciale dintre Brașov și Austria”, a declarat prefectul județului Marian Rasaliu.

De partea cealalta, Excelenta Sa, Gerhard Reiweger, a scos in evidență progresele județului Brașov in materie de învățământ, turism și industrie. ”Brașov este unul dintre cele mai importante orașe din România. Se vede clar că economic stă destul de bine. De asemenea, în județ s-a dezvoltat mult latura  turistică, fiind foarte vizitat de străini. Am constatat pași importanți făcuți de Brașov în ce privește învațamântul profesional. Am convingerea că în urmatorii ani, județul se va dezvolta și mai mult, mai ales ca se va construi aeroportul și autostrada spre București”, a spus Excelenta Sa, Gerhard Reiweger, ambasadorul Republicii Austria la București.

                

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: