Prefectul îi mulțumește fostului director de la DSP pentru întreaga activitate… care a fost de fapt una foarte scurtă…și s-a lăsat cu o demisie

Prefectul Județului Brașov, Cătălin Văsii, nu a uitat de colega sa de la DGASPC Brașov, chiar dacă el a fost angajat acolo doar ca să ajungă prefect. Astfel, astăzi, prefectul a ținut să-i mulțumească fostului director executiv Anca Bertea, cea care a avut un parcurs destul de scurt pe la instituțiile statului.

În legătură cu funcția de director executiv de la DSP Brașov, după demisia de ieri a doamnei Anca Bertea, căreia îi mulțumesc pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul acestei instituții, am făcut demersuri la Ministerul Sănătății pentru rezolvarea cât mai rapidă a situației. Așteptăm ca noul MS să numească în regim de urgență un nou director executiv care are atribuiții esențiale”, a spus prefectul Cătălin Văsii.

Precizăm că atât prefectul Cătălin Văsii, cât și Anca Bertea, au fost angajați anul trecut pe posturi diferite la DGASPC Brașov. Dacă Anca Bertea a stat câteva luni, Văsii a rezistat doar 2 zile, și asta pentru că a fost angajat de formă pentru a putea să devină funcționar, criteriu obligatoriu pentru a deveni prefect.

Concluzia este că DGASPC Brașov a devenit rampa de lansare pentru funcțiile de conducere de la stat. Bineînțeles, nu are acces oricine, doar anumite persoane care au legătură cu politica…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: