Prefectul ii cheama din nou pe parlamentarii de Brasov la discutii pe tema aeroportului

În cadrul ședinței Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru, s-a votat în unanimitate, ca aeroportul Brașov Ghimbav să fie declarat proiect de interes regional. Factori importanți în realizarea acestui proiect, respectiv Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov, vor prezenta informații despre stadiul actual al proiectulu aeroportului și vor fi purtate discuții pe tema includerii acestui proiect in Masterplanul General de Transport.

“Am luat act de această decizie a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru și am decis organizarea unei întâlniri la Prefectura Brașov cu toți factorii implicați în acest proiect important pentru județul nostru. Toate forțele politice ar trebui să sprijine demersul, pentru că acest obiectiv atât de important pentru Brașov, dar și pentru România, trebuie realizat cât mai repede cu putință. În acest sens, i-am invitat pe toți parlamentarii de Brașov și pe primarii localităților, care ar putea contribui la construirea aeroportului Brașov-Ghimbav. Pentru mine aeroportul reprezintă o prioritate  și o să susțin orice inițiativă care duce la dezvoltarea județului. Instituția Prefectului a mai organizat astfel de întruniri, tocmai pentru a urgenta derularea unor proiecte importante, cum ar fi construirea unui nou spital’’, a declarat prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

 

          Întâlnirea cu parlamentarii și ceilalți factori implicați va avea loc la Instituția Prefectului, județul Brașov, vineri 13 octombrie, sala 130, ora 12.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: