Prefectul Cătălin Văsii:”Sunt doze de vaccin la nivel de Brașov!”

Prefectul județului Brasov, Cătăin Vasii, a declarat astăzi că sunt doze de vaccin la Brașov. Acesta a răspuns practic informațiilor apărute în spațiul public cum că nu mai sunt doze la nivel de județ. Multe persoane acuză că vor să se vaccineze, dar nu reușesc nici să se înscrie, în timp ce altele declară că nu mai există doze disponibile de vaccin.

Prefectul recunoaște totuși că ar exista o problemă legată de numărul de centre de vaccinare, acesta fiind și motivul pentru care programările se întind pe 2-3 luni. Însă, prefectul susține că se va rezolva și acest aspect când se vor deschide toate centrele din județ.

Nu este adevărat. Sunt speculații. Sunt doze de vaccin în județ. Într-adevăr, programările se întind până în aprilie, dar asta din cauză că nu sunt deschise toate centrele de vaccinare. Când se vor deschide, lucrurile se vor schimba clar. Îi asigurăm pe brașoveni că facem tot posibilul ca să intrăm pe un făgaș normal, astfel încât să fie imunizate cât mai multe persoane”, a declarat prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: