Prefectul a identificat marea problemă din județ. Vrea să redeschidă piscinele

Gata! Prefectura a identificat prioritățile din județul Brașov. Dacă alți prefecți s-au gândit și au înaintat la centru solicitări privind redeschiderea restaurantelor la interior, la Brașov, prioritatea șefilor din Prefectură au fost ”piscinele”.

”Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a înaintat Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției propunerea ca, în eventualitatea unei noi prelungiri a stării de alertă pe teritoriul României, să se ia în considerare posibilitatea ca operatorii economici ce desfăşoară activități în spaţii închise în domeniul piscine să își poată relua activitatea cu publicul, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.
Propunerea are în vedere trendul descendent al incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 înregistrat în ultima perioadă la nivel național, precum și mai multe solicitări în acest sens înregistrate la Instituția Prefectului – Județul Brașov”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: