Posturi scoase la concurs la Poliția Brașov

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov organizează concursuri pentru ocuparea a 29 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor în cadrul I.P.J. Brașov și 1 post de ofițer de poliție în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov – Biroul Județean de Polițe Transporturi Covasna.

 

Posturile scoase la concurs sunt în specializările: investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, ordine publică, resurse umane, rutieră, centrul operational, analiza și prevenirea criminalității, criminalistică, siguranță școlară și transporturi.

 

Înscrierile se fac on-line, în perioada 18 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la ora 16:00), la adresa de e-mail:  resurse.umane@bv.politiaromana.ro.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor găsiți pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, secţiunea carieră – posturi scoase la concurs.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: