Post de transformare din Brașov, cu pictură murală

Conceptul de artă stradală a cunoscut o dezvoltare considerabilă în România ultimilor ani, trecând de la scrijelituri pe pereții clădirilor publice sau private, la adevărate picturi murale.

SDEE Transilvania Sud sprijină promovarea culturală și încurajează diminuarea fenomenului ilegal de grafitti prin susținerea inițiativelor artiștilor în acest domeniu. Astfel,societatea pune la dispoziție o clădire a unui post de transformare, în cadrul unui proiect inițiat, de această dată, de Street Delivery și având ca partener local asociația Amural din Brașov.

De o înfățișare nouă va beneficia clădirea postului de transformare amplasat în sensul giratoriu din strada Mihai Viteazul din Brașov, iar lucrările au fost demarate astăzi, 12.11.2020.

Acesta nu este primul post de transformare cu pictură murală din Brașov, iar SDEE Transilvania Sud își arată deschiderea spre colaborări viitoare cu asociații sau artiști dornici să deruleze proiecte care să transforme clădirile sau construcțiile din zona centrului istoric în lucrări de artă, care să devină puncte de atracție ale orașului.

Serviciul Relații Publice, Comunicare SDEE Transilvania Sud, 12.11.2020

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: