Polițiștii și jandarmii brașoveni au lăsat-o mai moale cu amenzile. Avem 238 de persoane în carantină și 198 în autoizolare la domiciliu

Direcția de Sănătate Publică Brașov informează că astăzi, în județul Brașov, 235 de persoane sunt în carantină și 198 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.
■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.
■ În ultimele 24 de ore s-au efectuat 212 verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, cu precizarea că, în unele cazuri, s-au repetat verificările la aceleași locații.
■ Efective formate din 66 de polițiști au însoțit 11 convoaie auto care au tranzitat județul.
■ Polițiștii brașoveni au verificat 3 societăți comerciale sub aspectul respectării interdicțiilor pe timpul stării de urgență.
■ Pe lângă misiunile specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov, în data de 09.05.2020, au fost organizate și desfășurate 6 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere, cu scopul verificării respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare în vigoare, îndeosebi cele privind restricțiile de circulație auto. În acțiuni au fost angrenate aproximativ 80 de forțe de ordine și siguranță publică, fiind verificate aproximativ 430 de persoane și 260 de autovehicule. Forțele de ordine acționează în continuare pentru aplicarea măsurilor stabilite în scopul prevenirii și limitării COVID-19, a combaterii criminalității sub toate formele ei, precum și în vederea asigurării siguranței publice.
■ În urma activităților desfășurate, polițiștii și jandarmii brașoveni au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 42.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 și ale altor acte normative în vigoare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: