Polițiștii i-au salvat viața unui brașovean care a trimis un bilet de adio printr-o aplicație de socializare

La data de 06 octombrie 2021, în jurul orei 10.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat din municipiul Timișoara cu privire la faptul că ar fi primit, printr-o aplicație de socializare, o scrisoare, ce prezenta caracteristicile unui bilet de adio, transmisă de către tatăl său, în vârstă de 58 ani, care locuiește în municipiul Brașov.

De îndată, au fost mobilizați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov –Secția 4 Poliție Brașov, Poliția Municipiului Săcele, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, care au format echipe de căutare a bărbatului pe raza de competență.

În aproximativ 40 de minute de la sesizare, forțele de ordine au depistat persoana în cauză, în zona Gării Dârste, în proximitatea căii ferate, aceasta aflându-se într-o vădită stare de dezorientare.

Bărbatul a fost preluat de către polițiști și condus la sediul unității de poliție, în vederea clarificării stării de fapt și acordării sprijinului necesar în astfel de situații.

 

Mobilizarea rapidă a forțelor de ordine brașovene a avut un deznodământ fericit, reușindu-se salvarea unei vieți!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: