Polițiștii brașoveni au întrerupt două petreceri private. Organizatorii și participanții au fost sancționați

Polițiștii brașoveni au continuat să verifice modul de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat 2 evenimente private ce se  desfășurau fără respectarea prevederilor legale în vigoare, după cum urmează:

 

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au identificat o locație pe raza localității Sâmbăta de Sus din județul Brașov, în interiorul căreia era în desfășurare o petrecere privată, la care participau mai multe persoane. Cadrele de poliție au identificat atât organizatorul, cât și participanții, aplicând 25 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

De asemenea, polițiștii au identificat o locație pe raza localității Sâmbăta de Jos din județul Brașov, în interiorul căreia era în desfășurare o petrecere privată, la care participau mai multe persoane. Cadrele de poliție au identificat atât organizatorul, cât și participanții, aplicând 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Ambele evenimente private au fost întrerupte.

 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: