Polițiștii au verificat pe toți șoferii care au intrat sau ieșit din Sânpetru (FOTO)

La data de 28 aprilie 2020, în intervalul orar 12.00-14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 Poliție Brașov, Biroul Rutier Brașov și Postul de Poliție Sânpetru,  au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Sânpetru, județul Brașov, ce a avut ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de urgență adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, precum și verificări pe linie rutieră.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au legitimat peste 180 de persoane șiau controlat aproximativ 170  autovehicule, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8500 lei, dintre acestea 13 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep., 1 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare și 1 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi.

          De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză și au retras un certificat de înmatriculare pentru conducerea unui autovehicul, a cărui inspecție tehnică periodică era expirată.

          În acțiune au fost angrenate 28 forțe de ordine, care au acționat, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, fiind utilizate 14 autospeciale.   

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.

În cazuri de urgență, care necesită intervenția promptă a structurilor specializate apelați Sistemul Național Unic de Urgență 112!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: