Polițiștii au returnat 200 de obiecte pierdute, printre care și portofelul unei bătrâne

O pensionară s-a folosit de mediul on-line pentru a comunica tuturor recunoștința sa față de acțiunea polițiștilor locali brașoveni, care i-au restituit obiectele pierdute!
Femeia a postat, la acest sfârșit de săptămână, un mesaj cordial prin care a ținut să le mulțumească celor doi agenți, care i-au bătut la ușa casei pentru a-i aduce portofelul, recuperându-și astfel banii, cardurile și cărțile de vizită.
G.G. și-a exprimat și în scris, respectul pe care îl are față de polițiștii locali și față de atitudinea lor profesionistă, iar aceștia, la rândul lor, au asigurat-o că astfel de gesturi nu sunt singulare în rândul agenților.
Reamintim faptul că, în decursul anului 2019, polițiștii locali brașoveni au returnat aproape 200 de obiecte diferite celor ce le-au uitat, pierdut sau abandonat pe domeniul public.
Iată ce le-a transmis brașoveanca polițiștilor locali prin intermediul on-line: «Vreau să fac publică MULȚUMIREA mea adusă agenților (…) care azi 20.06.2020 s-au străduit să afle adresa mea (fără a avea vreun act concret la îndemână) pentru a-mi înapoia portofelul pierdut. Am recuperat toată suma de bani, până la ultimul bănuț ,carduri, cărți de vizită etc. (…) MĂ ÎNCLIN CU RESPECT în fața voastră și să aveți parte de tot binele!»

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: