Polițiștii au descins în clădirea ocupată de grupul de rromi. 8 persoane au fost identificate și sancționate

Intervenție promptă a polițiștilor brașoveni! Astăzi, 23 aprilie 2020, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, au organizat și desfășurat pe raza de competență o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor care comit astfel de fapte, creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, depistarea și îndrumarea persoanelor fără adăpost către centrele de profil, precum și depistarea persoanelor, care încalcă prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare.

Cu această ocazie, într-un imobil dezafectat situat pe str. Carpaților din mun. Brașov, au fost identificate 8 persoane, care locuiau fără forme legale,  5 dintre acestea au fost sancționate contravențional întrucât încălcau prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare.

Polițiștii Secției 4 Poliție Brașov au desfășurat frecvent activități de verificare a persoanelor aflate în acest imobil începând cu luna martie 2020, fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale (13), atât pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare.

De asemenea, polițiștii au întreprins demersuri către Primăria Municipiului Brașov, încă din data de 11 martie 2020, în vederea identificării proprietarului imobilului și clarificării situației privind accesul acestor persoane în imobil.

În continuare, polițiștii brașoveni vor monitoriza zona pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: