Polițist de la rutieră reținut pentru o șpagă de 1000 de lei

La data de 14.10.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, a dispus reţinerea unui agent de poliție din cadrul Biroului Rutier al Politiei mun. Brașov, pe o durata de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită.

In fapt, în ziua de 13 octombrie a.c., un bărbat a apelat linia call center anticorupție 0800.806.806 a Direcției Generale Anticorupție, sesizând faptul că un agent de poliție i-a solicitat o suma de bani pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu. Ca urmare a denunțului, în noaptea de 13/14 octombrie a.c., ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupţie Brasov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, l-au prins în flagrant pe agentul de poliție, după ce a primit de la un denunţător suma de 1 000 de lei pentru a-l sprijini in scopul exercitarii in continuare a dreptului de a conduce si pentru a interveni pe langa lucratori din cadrul Serviciului Județean Medicină Legală Brașov în sensul neîntocmirii buletinului de analiză toxicologică cu rezultat 0% g/l alcool în sânge, in condițiile in care, anterior, denuntatorul fusese implicat intr-un accident rutier soldat cu victime.

În cursul zilei de azi, suspectul urmează să fie prezentat Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă. De context, precizam faptul ca, in cursul lunii octombrie 2019, SJA Brasov a fost sesizat, in doua randuri, de politisti din cadrul IPJ Brasov care au denuntat intentia unor cetateni de a-i mitui.

One thought on “Polițist de la rutieră reținut pentru o șpagă de 1000 de lei

  • 19 octombrie 2019 la 9:56
    Permalink

    La solda pe care o incaseaza luna de luna,fara nici un efort fizic,se preteaza la 1000 de lei? Cel care a oferit suma ca sa fie iertat de politist,maine poate accidenta mortal o persoana,ca doar are spatele asigurat.Parerea mea este 10 ani inchisoare pentru amandoi “actorii”vietii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: