Poliția susține că sindicaliștii au împărțit pachete, nu liberalii

La data de 4 septembrie 2020, în jurul orei 14.50, Poliția Orașului Ghimbav a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în curtea unei unități de învățământ din orașul Ghimbav, județul Brașov, din două autovehicule sunt descărcate și împărțite mai multe pachete ce par a fi pachete electorale.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care nu au identificat niciun autovehicul și nicio persoană în curtea unității de învățământ.

În proximitatea acesteia, se află sediul unui sindicat al pensionarilor, în interiorul imobilului fiind identificate mai multe persoane, acestea fiind membrii ai sindicatului.

Cu ocazia primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că pachetele în cauză, care conțineau produse alimentare, erau distribuite de către reprezentanții sindicatului, către membrii acestuia, ca urmare a cotizației anuale pe care aceștia o plătesc.
Pachetele, care nu prezentau înscrisuri electorale, ar fi trebuit să fie redirecționate către membrii sindicatului cu ocazia sărbătorilor pascale, dar având în vedere restricțiile impuse pe perioada pandemiei, această activitate nu a putut fi desfășurată.

În continuare, polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

comunicatul Pro Romania

În plină campanie electorală în orașul Ghimbav se împart: zahăr, ulei, făină și orez. Pretextul este că sunt pachetele pentru Paște și Crăciun, doar că suntem în Septembrie și acordarea de astfel de pachete poate fi interpretată ca și mită electorală. Lucrurile acestea se întâmplă ziua în amiaza mare, în centrul unui oraș. Partea interesantă este că în imagini se vede că toate produsele se descarcă dintr-un camion care aparține firmei Tronson, care aparține candidatului PNL la Primăria Ghimbav, Ionel Fliundra.
Oare organele de control ale statului au înțeles să adopte politica struțului, fiind vorba de partidul aflat la guvernare?
Nu ne miră că domnul Veștea nu comentează nicicum cele întâmplate zilele trecute la Moeciu și la Măieruș, el de fapt girează o operațiune mult mai mare, la nivel județean.
Biroul de presă
Pro România Brașov
sursa foto Facebook Pro România Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: