Poliția Locală din Râșnov vine cu clarificări: nu l-au amendat pe mort, i-au dat doar un avertisment 😂

De râsul curcilor! Un polițist local i-a dat un avertisment…unui mort. Polițistul l-a încurcat pe râșnovean cu fratele său decedat.

“Referitor la informația care circulă în spațiul public cu privire la agentul Poliției Locale Râșnov care a amendat o persoană decedată trebuie făcute unele clarificări :În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un averisment. Datele de identificare ( CNP, adresa )ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă.Cum este vorba despre o greșeală, în urma unei anchete interne, agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat încadrul comisiei de disciplină, iar după aceea se va lua o decizie în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă.

Polițiștii locali i-ar fi dat un avertisment persoanei decedate pentru nerespectarea măsurilor impuse pe timp de pandemie.

One thought on “Poliția Locală din Râșnov vine cu clarificări: nu l-au amendat pe mort, i-au dat doar un avertisment 😂

  • 1 martie 2021 la 13:54
    Permalink

    Incompetență, minciună și PROSTIE! Prostie din plin! Merită râșnovenii astfel de specimene? Cu alte cuvinte, grav era dacă îl amendau pe mort, nu că au inventat ei, din burta lor de polițiști locali, date false pe care l-au inserat în conținutul procesului verbal!? Avertismentul, este și el o sancțiune contravențională! Așa scrie în Lege! Comunicatul Primăriei este de râsul curcii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: