Poliţia Locală Braşov caută specialişti în domeniul disciplinei în construcţii

Sunteți specialist în domeniul ingineriei civile ori în cel al instalațiilor, arhitectură și urbanism? Atunci sunteți candidatul ideal pentru un post de polițist local în cadrul Serviciului Inspecție – Control și Disciplină în Construcții, job pentru care trebuie să dispuneți, în plus, de abilități de muncă în echipă, dar și de disponibilitate de a lucra în afara orelor de program. Sunt doar trei dintre condițiile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a putea intra în familia polițiștilor locali, adică a brașovenilor care se pun la dispoziția cetățenilor  24 de ore din 24 pentru a pune umărul la dezvoltarea unui oraș salubru, civilizat, european.

Așadar, Poliția Locală Brașov scoate la concurs două funcții publice de execuție vacante în domeniul disciplinei în construcții, iar dosarul pentru înscriere în competiție poate fi depus la sediul instituției pana în a treia zi din iulie, urmând ca în data de 17 să se desfășoare prima probă de examen, cea scrisă.

Dacă cele două joburi sunt recomandate pentru aceia care au studii superioare, alte două posturi sunt puse la bătaie pentru brașovenii care au doar studii generale. Vorbim despre locuri de muncă pentru paznici, în cadrul Compartimentului Pază Obiective, pentru care se primesc dosare de înscriere la concurs în perioada 15 iunie – 28 iunie a.c. De data aceasta, candidații trebuie să treacă, în prima fază, de examenul sportiv – care este emininatoriu (programat pentru 07.07.2017). În cazul în care depășesc cu bine probele de educație fizică, urmează să le fie testate cunoștintele legislative (12.07.2017), după care, vor răspunde întrebărilor celor din comisia de examinare (18.07.2017).

Informațiile complete cu privire la conținutul dosarelor de concurs, bibliografie ori condițiile de înscriere, pot fi obținute la numărul de telefon  0368.457.010 (Biroul Resurse Umane, Juridic), de pe site-ul instituției www.politialocalabrasov.ro la secțiunea “Cariere” ori direct de la sediul Poliției Locale Brașov din str. Nicolae Bălcescu nr. 62-64.

 

.

 

 

 

Director Executiv

   Nicolae Aldea

 

 

 

 

                       Biroul Comunicare Publică

Purtător de cuvânt

                                                      Anca Lăutaru

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: