Politia are nevoie de ajutorul dumneavoastra. L-ati vazut pe acest om?

Polițiștii din Brașov caută un bărbat, de 74 ani, din Brașov, care a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul 15 – 17.06 a.c.   și care, până în prezent, nu a revenit.

 Polițiștii au fost sesizați de soția bărbatului de 74 de ani, care în intervalul 15 – 17.06 a.c. a fost internată pentru efectuarea unor analize medicale, că acesta, în perioada sus-amintita, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.

Bărbatul are 1.70 m înălțime, aproximativ 70 kg., constituție astenică, cu burtă proeminentă, fața ovală, păr alb, cu calviție pe centrul capului și barbă mare, albă.

La data plecării era îmbrăcat cu cămașă neagră, model cu dungi subțiri de culoare albă, geacă de culoare gri, din tercot, pantaloni albastru deschis, din tercot și pantofi sport de culoare maro.

În urmă cu aproximativ 5-6 ani persoana a urmat un tratament neuropsihiatric, fiindu-i interzis consumul de băuturi alcoolice, interdicție pe care nu o respectă și este posibil să manifeste episoade de amnezie.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: