Poarta de intrare în oraș…Așa arată zona de lângă Gara Brașov….munți de gunoaie (FOTO)

O brasoveanca i-a scris primarului George Scripcaru si s-a plans de starea deplorabila in care arata zona Garii Brasov. Pentru a fi mai convingatoare, femeia a atasat si cateva poze facute vineri dimineata langa gara Brasov. Dupa ce a vazut pozele, primarul a transmis mai departe mesajul Prefecturii, Agentiei de Mediu, dar si celor de la CFR.

Vă transmitem reclamația primită prin e-mail, la Primăria Municipiului Brașov, cu solicitarea de a lua măsuri urgente pentru igienizarea zonei. De asemenea, vă solicităm să procedați la curățarea tuturor aliniamentelor aferente tronsoanelor de cale ferată de pe raza Municipiului Brașov”, a transmis primarul George Scripcaru. 

Ce spune brasoveanca care i-a scris primarului George Scripcaru:

Stimate Domnule Primar,

De dimineata, am incercat sa plec la serviciu cu trenul de ora 6h4′.Am cumparat bilet, dar trenul nu a plecat din cauza deraierii unui altui tren la Darste.Curse spre Sinaia, Campina nu sunt decat pe la ora 8, si asta daca te iau cei de la CDI, dar asta e o alta poveste.La informatii CFR, sau la casa de bilete, nimeni nu spune nimic, biletele se dau intr-o veselie, pe tabel, nici o intarziere.

In jur de 7h, se reglementeaza cat de cat situatia, prind un Regio, de la linia 9, alerg disperata, nici un indicator de linia 9, se opreste la linia 6-7, dupa care o iei pe aratura, peste sinele de tren, si urci cocotat, daca poti in trenul garat, fericit ca poti ajunge la serviciu, in Campina. Pozele sunt de la linia 9.

Va multumesc.

Din viata nenorocita a unei navetiste, sau cum a zis mecanicul de tren, “fata nevazuta a Brasovului”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: