PNL și George Scripcaru blochează activitatea de campanie a PSD. De ce vă este frică, domnule Scripcaru? De ce vă este frică domnule Veștea?

Președintele Organizației Municipale PSD Brașov, Lucian Pătrașcu, critică în termen duri decizia Primăriei Brașov de a nu mai prelungi autorizațiile de amplasare a corturilor de campanie ale PSD.

„Așa cum ne-a obișnuit, primarul George Scripcaru practică, din nou, politica pumnului în gură. Nu credeam că în anul 2020 îngrădirea drepturilor și libertăților cetățenești și cenzura mai pot fi aplicate într-un oraș de talia Brașovului. Deși am parcurs toți pașii legali pentru amplasarea acestor corturi, se pare că numai anumite partide politice sunt favorizate și își pot desfășura nestingherit activitatea de precampanie.
Se pare că PNL și primarul Scripcaru s-au speriat pentru că, în acest moment, PSD are cele mai bune echipe de candidați, atât la municipiu, cât și la județ.
Nu ne vom lasă intimidați, vom continua campania electorala, în stradă, de la om la om, și le vom prezenta brașovenilor proiectele noastre pentru Municipiu.”

Lucian Pătrașcu a subliniat faptul că actuala administrație este campioana promisiunilor neonorate și a proiectelor care nu s-au mai transformat niciodată în realitate.

„Brașovul are nevoie de un om ca doctorul Florin Orțan și de o echipă de consilieri care să însănătoșească administrația locală. Brașovul are nevoie de un om ca Marian Rasaliu la Consiliul Județean, care să aibă grijă de sănătatea brașovenilor și de infrastructura din județ. Cu toții ne-am săturat de promisiunile PNL din ultimii 30 de ani. A venit momentul ca la Primăria Brașov și la Consiliul Județean să avem doi manageri care să facă echipă cu brașovenii, nu să trateze orașul și județul ca pe propria moșie”, a adăugat președintele Organizației Municipale PSD Brașov.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: