PNL se gândește la o alianță cu USR, doar ca Barna a fost clar în privința “integrității”. 5 “penali” pe lista CJ

Presedintele PNL, Adrian Vestea, a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca exclude o alianta cu PSD. In schimb, ia in calcul o intelegere cu USR. Doar ca aici exista o mare problema. Dan Barna,liderul USR, a militat pentru “fara penali in functii publice”, iar PNL este singurul partid cu probleme de genul avand 2 condamnati penal si 3 cercetati penal, dintre care 2 pentru coruptie. Culmea este ca unul dintre ei este vicepresedintele CJ si ar putea ocupa in continuare aceasta functie.Este vorba despre Adrian Gabor.

Barna a sustinut in nenumarate randuri ca USR nu va incheia aliante cu partide care au probleme de integritate. “Vom fi foarte fermi pe principiile legate de integritate, la probleme de coruptie”, a declarat Dan Barna. Ce le vor spune alegătorilor cei de la USR, ca nu mai sunt de acord cu “fara penali in functie”?

One thought on “PNL se gândește la o alianță cu USR, doar ca Barna a fost clar în privința “integrității”. 5 “penali” pe lista CJ

  • 29 septembrie 2020 la 11:37
    Permalink

    Acest domn continua sa ne prosteasca in fata cu un tupeu si o nesimtire de nedescris considerind ca toti sintem fraieri si inghitim totul pe nemestecate ! Este pur si simplu stupefiant cum crede ca orice smecherie merge la nesfirsit ! Sper ca USR sa aiba intelepciunea si echilibrul de a nu se inhaita cu asemenea personaje !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: