PNL nu este obișnuit să aibă o opoziție reală

Incapacitatea structurală a PNL de a dialoga, de a accepta o concurenţă decentă, s-a maniestat zilele acestea în ceea ce impropriu se denumeşte ,,teritoriu” – pentru că omul nu trebuie privit ca aflat la ,,centru” sau ,,periferie”, ci nediscriminatoriu, deoarece în acest caz singurul lucru ,,progresist” rămâne circulaţia banului şi a puterii manifestate şi nu, pare-se, indentitatea şi decenţa umană.  

Plecând de la această aporie – dificultate logică greu sau imposibil de rezolvat – ne este greu de înţeles agresivitatea unor aleşi şi ai unor membri PNL de a jigni până chiar a molesta – ,,modest”, iniţial doar cu palma, este adevărat, dar intenţia contează – sau a ameninţa prin mesaje prin SMS tinerii veniţi la Pro România.

Se pare că atunci când în judeţul Braşov unor primari pretins liberali le tremură gelatinos scaunul stabil oferit de supergluul de partid, când majoritatea lor antamată de interese pecuniare se pierde-n amurgul atâtor falsuri, singurul răspuns al acestora rămâne replica Hidrei, respectiv acela de a scoate, din ascunsul neantului interlop, argumentul venal al intimidării.

Cu regret şi cu normalitate spunem că aşteptam de la liderii locali ai partidului al cărui nume pare că nu mai merită menţionat, o altă atitudine. Se pare că argumentul fricii păzeşte ORBĂNăria din Braşov de concurenţă.

Avem dovezi pentru ceea ce afirmăm. Aşteptăm noi intimidări de acest gen. Noi cei de la Pro România vom apăra decenţa şi democraţia.

Non combatul de ani de zile și arhicunoscut în județ și în localitățile acestuia între PNL și PSD face ca atunci când apar în mod real oameni care fac opoziție să se încerce neutralizarea lor. PRO România va avea în majoritatea localităților pe liste, oameni tineri care nu au mai făcut politică, dar asta nu înseamnă că se vor lăsa intimidați.

Trist este că PNL confundă FORȚA ARGUMENTULUI cu ARGUMENTUL FORȚEI.

PRO ROMÂNIA BRAȘOV

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: