PNL Făgăraș a cules toți traseiștii din municipiu și le-a dat funcții în partid. Doi vicepreședinți au trecut prin 3-4 partide până acum (VIDEO)

Liberalii făgărășeni s-au întârit cu toți traseiștii din municipiu. Jumătate din membri sunt veniți de pe la alte partide.

Organizația PNL Făgăraș are de vineri un nou Birou Permanent Interimar. Deputatul Dumitru Flucuș este președinte, iar jumătate dintre vicepreședinți sunt traseiști politici. Unul dintre ei este Ioan Negrilă, cel care a fost și ales pe listele PSD. ”Profesorul” a trecut prin PDL, PSD și acum PNL. Însă, campion la schimbat partidul este de departe Cosmin Poparad care, la rândul său, a fost instalat vicepreședinte. Deși este tânăr, Poparad a trecut până acum prin PDL, PER, ALDE, PNL. În cazul celor doi, Negrilă și Poparad, clar că nu doctrina politică este cea care le conduce pașii în politică, ci interesul. Unul are nevoie de o funcție de conducere pe la Inspectoratul Școlar Județean, iar celălalt clar că vrea să obțină și el ceva, că doar nu vine din dragoste pentru culoarea galben…

Organizația PNL Făgăraș  mai număra 12 persoane

Organizația PNL Făgăraș a rămas fără membri. Cel puțin așa susține președintele interimar. ”Organizația PNL Făgăraș a rămas foarte subțire, mai numără vreo 12  persoane, din care 3 erau consilieri locali. Ne-am propus să facem o reconstrucție amplă, sănătoasă, unde să se regăsească toți cei care vor să pună umărul. Promovarea va fi foarte strictă, pe bază de competență”, a spus Dumitru Flucuș, noul președinte interimar.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: