PNL Brașov:„Relația anumitor persoane aflate vremelnic la vârful Primăriei Municipiului Brașov cu Asociația Amural a alunecat pe panta ilegalităților”

Viceprimarul, Flavia Boghiu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook prin care își arată nemulțumirea față de liberalii și pesediștii, care „nu încap de Amural” : „Anul acesta, Asociația Amural a fost hăituită cum n-a fost vreodată, nici măcar de administrația George Scripcaru. Iar acum colegii acestuia (liberali și pesediști deopotrivă) nu încap de Amural. I-a mai și lovit amnezia privind zona După Ziduri, catacombe și proiectele cu care defilau anul trecut în campanie și despre care scria presa vremii de atunci. ”

 

Ulterior, a venit și răspunsul consilierilor liberali:

„Organizația municipală a PNL Brașov, prin consilierii liberali din cadrul Consiliului Municipal Brașov, se distanțează de declarațiile viciate și autovictimizatoare făcute de doamna viceprimar Flavia Boghiu în problema administrării fără respectarea legii a catacombelor Brașovului de către Asociația Amural.

În locul unor explicații pertinente și a recunoașterii publice a responsabilității faptelor, doamna viceprimar Boghiu a ales calea transmiterii unui comunicat de presă ce prezintă o situație ce este departe de adevăr.

De fapt, realitatea este alta. Intoxicați de aburii unei aparente puteri dată de o relație apropiată cu doamna viceprimar Boghiu, reprezentanți ai Asociației Amural umblă toată ziua prin primăria Brașov, confundând instituția cu propriul sediu de ONG, și solicită prin diferite forme de presiune beneficii diverse (acces, chei, documente).

Relația anumitor persoane aflate vremelnic la vârful Primăriei Municipiului Brașov cu Asociația Amural a alunecat pe panta ilegalităților, iar consilierii PNL Brașov nu pot gira un astfel de comportament administrativ.

Pentru situația critică ce a dus inclusiv la plângeri penale nu sunt de vină decât cei ce au considerat că este mai avantajos pentru ei să ocolească legea, decât să o respecte. Nu știm dacă au făcut asta cu bună știință sau din lipsa pregătirii administrative, dar este o stare de fapt pe care nu putem să o acceptam din partea unor parteneri ce au clamat mereu cinstea și corectitudinea.

Le comunicăm pe această cale brașovenilor că nu ne face plăcere să ieșim public cu un astfel de mesaj, dar am fost atacați constant de partenerii noștri locali din USR – PLUS pe diverse subiecte în mod direct sau prin tot felul consultanți și dorim să oferim un răspuns ferm.

În final îi spunem doamnei viceprimar Boghiu că este o diferența între un zâmbet și un rânjet. Primul îți dă o senzație de încredere în partenerul tău, iar cel din urmă te pune în gardă.” , au declarat reprezentanții Organizației PNL Municipiul Brașov

One thought on “PNL Brașov:„Relația anumitor persoane aflate vremelnic la vârful Primăriei Municipiului Brașov cu Asociația Amural a alunecat pe panta ilegalităților”

  • 27 august 2021 la 8:37
    Permalink

    normal, ce se k..k pe ei acuma, ”fara telectuali, bisnitari, escroci, shmenari penali prin asociatii, functii sau prin CV, in functii publice”, la Codlea cu ei, sau dupa intelepciunea romaneasca ”daca ai intrat in hora, acuma joci” chiar daca ai mutra de copila nevinovata – se poate chiar o intoarcere la primarie la ”munca in folosul comunitatii” daca ”justetea independenta, de capul ei” se mai trezeste si nu intervine vreo Curte de la Venetia de Jos

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: