Corona Brașov a pierdut toate punctele și a fost descalificată din Liga Națională

Lovitură după lovitură pentru Clubul Corona Brașov. După ce a fost suspendată provizoriu din competițiile europene, astăzi, clubul a fost înștințat că echipa a fost descalificată și a pierdut toate punctele obținute în Liga Națională.

”În legătură cu procedura disciplinară deschisă împotriva clubului C.S.M. Corona Brașov, Comisia, văzând punctul de vedere al acestuia, hotărăște:

  • Respinge excepția necompetenței generale a Comisiei de Disciplină, ca neîntemeiată
  • Respinge excepția inadmisibilității sesizării Comisiei de Disciplină, ca neîntemeiată.

În baza dispozițiilor Art. 62 alin. 2 din Legea 227/2006 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport, sancționează echipa de handbal feminin senioare a C.S.M. Corona Brașov cu descalificarea și pierderea punctelor obținute în Liga Națională, sezonul competițional 2019-2020.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4” , s-a decis în ședința Comisiei Centrale de Disciplină.

Precizăm că de câțiva ani echipa de handbal Corona a ajuns jucăria PNL Brașov. Clubul a fost condus numai de oameni care au avut legătură cu partidul, nicidecum de unii de exterior aduși pe bază de management performant.

foto: facebook Corona

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: