PNL atacă USR pe tema acțiunilor civice din Brașov. Șifonați au ieșit tot cei de la PNL…

Evlavioșii din PNL… Gașca liberală condusă de Adrian Veștea a dat-o din nou în bară. După ce Organizația PNL a fost ținta atacurilor venite din zona online, din cauza politizării unor acțiuni civice, ieri, a venit rândul liberalilor să îi atace pe cei de la USR, tema fiind aceeași. Numai că, în toată povestea, este un pic de diferență. Persoana atacată de la USR chiar este implicată în acțiuni civice, PNL…este implicat, dar probabil în altceva…

Mai mult decât atât, PNL Brașov a transmis un comunicat de presă prin care cei din conducerea partidului ”se declară dezamăgiți de transformarea unei acțiuni civice într-o acțiune de campanie electorală a alianței USR-Plus chiar în zilele sfinte de Paște”. Numai că, în acest timp, un alt liberal de la Săcele își făcea campanie electorală pe seama COVID-19…

”Suntem profund dezamăgiți de transformarea unei acțiuni civice la care au participat mii de brașoveni bine intenționați, prin fel de fel de donații dezinteresate, într-o acțiune de campanie electorală a alianței USR-Plus chiar in zilele sfinte de Paște. Nu este prima data când USR-Plus transformă subtil acțiunile civice ale oamenilor de bună credință în acțiuni electorale. Această atitudine, de a aresta campania “Vă ajutăm din Brașov” pentru un grup de politicieni, nu este doar nedemnă, dar este și profund necreștină în ziua Sfintelor Paște”, susțin reprezentanții Biroului de Presă al PNL Brașov.

De partea cealaltă, Flavia Boghiu, persoana vizată în comunicat, a venit cu clarificări.

”E important să ne reamintim câteva lucruri evidente, fiindcă unii oameni încearcă să denigreze “Vă ajutăm din Brașov”, insinuând că aș avea o motivatie necurată în acest demers.

Eu, Flavia Boghiu, sunt inițiatorul și coordonatorul acțiunii Vă ajutăm din Brașov.

Eu, Flavia Boghiu, sunt membru USR Brașov.

Eu, Flavia Boghiu, am fost aleasă pe locul 2 (în octombrie 2019), în urma alegerilor interne, să reprezint USR Brașov în Consiliul Local.

Fac servicii sociale de aproape 10 ani. Mi-am dedicat tinerețea și energia vârstnicilor pe care îi ajutăm prin ceea ce facem. Așa că ideea Vă ajutăm din Brașov a venit firesc, m-am simțit responsabilă să îmi folosesc cunoștința și priceperea pentru a ajuta comunitatea să depășească această perioadă grea. Mi s-a atras atenția că vor folosi apartenența mea politică împotriva mea. Nu m-a împiedicat, deoarece Vă ajutăm din Brașov NU ESTE DESPRE POLITICIENI. Drept dovadă, avem voluntari din PNL, din PSD, am inițiat dialog cu Primarul George Scripcaru, cu Președintele Consiliului Județean Adrian Veștea (PNL) și cu Prefectul Cătălin Văsîi, tocmai pentru că atunci când vine vorba de a ajuta oamenii, culoarea politică nu are relevanță.

N-am ascuns niciodată că sunt membru USR, am fost și voi continua să fiu întotdeauna transparentă cu voi iar insinuările malițioase nu mă sperie. Vreau să știți că eu voi continua să fac ceea ce fac, cu aceeași determinare și implicare, și nu voi accepta ca eforturile și suținerea oamenilor de bună credință, adică susținãtorii şi voluntarii Vã ajutãm din Braşov, și ajutorul pe care seniorii noștri îl primesc prin ceea ce facem să fie contaminate de meschinării politice”, a comentat Flavia pe contul său de facebook.

Interesant este că nici presa nu mai înghite acțiunile și derapajele liberalilor din Brașov. Doar că, de data asta, a aflat și purtătorul de cuvânt al Organizației Județene a PNL. Poate aceste amănunte ar trebui să îi dea de gândit șefului liberal care ar trebui să mai lase din aroganță și să conducă partidul pentru că în prezent se află în derivă…având un manager slab. Când îți spune cineva că ești beat, nu îl bagi în seamă, dar când îți spun mai mulți, cred că este timpul să te duci la culcare…

2 comentarii la „PNL atacă USR pe tema acțiunilor civice din Brașov. Șifonați au ieșit tot cei de la PNL…

 • 21 aprilie 2020 la 13:28
  Permalink

  PNL este egal PSD, cel puțin la Brașov, aceleași mîrșăvii, hoții, cumetrii, ca să facă oamenii partidului bani și a câștiga influență. Aș putea săune că e și mai grav, nu numai că își fac doar afaceri proprii, folosind politica, ci sunt constituiți ca niște găști de interlopi. Oricum, au membrii interlopi, ascunși sau nu de un paravan. Ei, în sinea lor sunt chiar mândrii de asta.

  Răspunde
  • 21 aprilie 2020 la 13:35
   Permalink

   Nici cu altii nu ne putem mandri la acest capitol…De exemplu la USR apar toti candidatii de la Consiliul Local intr-o poza, chipurile sunt implicati intr-o actiune civica. Vi se pare normal? Una e sa ajuti si alta este sa iti faci imagine pe spatele actiunii. Pentru noi, toti sunt la fel, indiferent de culoarea politica. Nimic nu se schimba…toti cu interese.

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: