PMP Brașov pornește o campanie provaccinare pentru revenirea la normalitate

Partidul Mișcarea Populara dorește să pornească o campanie provaccinare pentru revenirea la normalitate.

În acest sens, Radu Paul, președintele interimar al organizației judetene a PMP a discutat cu o companie de marketing și le cere brașovenilor să se implice financiar în susținerea campaniei.

 

PMP se declară indignat de felul în care este condus județul către moarte. Am în jurul meu mulți oameni afectați de virusul Covid. Mătușă mea este în spital din această cauză, iar unchiul meu a ieșit ieri din spital, după o săptămână groaznica. Un alt prieten, care a trecut prin boală acum câteva luni, îmi povestea cum stătea pe patul de spital și se gândea, cu lacrimi în ochi, daca își mai vede copiii și soția vreodată. O altă prietenă îmi povestea ieri că nu are unde să îl duca pe tatăl ei, extrem de bolnav, nu de Covid, deoarece sistemul medical este concentrat 100% pe bolnavii de Covid. Nu are de ales, decât să stea cu rândul, împreună cu fratele ei alături de tatăl lor bolnav. Dragilor, acestea sunt tragedii reale, care se întâmplă în viețile noastre și ale celor dragi nouă!
În calitate de lideri politici avem obligația să venim cu soluții la cât mai multe dintre provocările brașovenilor, iar situația pandemica este una dintre cele mai grele provocări din istorie. Urmează să vă prezint modul în care PMP se vă implica la nivel de județ Brașov în aceasta situație.
De unde vine această situație? Care este sursa haosului pandemic? …………………. Vă spun eu de unde vine, de la politicieni. De la faptul că liderii politici refuză să se implice activ pentru încurajarea vaccinării. De ce refuza? Pentru că atunci când iei o parte îi deranjezi pe cei din partea cealaltă, lucru care, în politica înseamnă voturi mai puține. Dar este momentul să ne gândim la voturi??? Azi sunt internați, din cauza Covid, în județul Brașov, 487 de oameni, dintre care 48 în situație grava, cu masca de oxigen pe față, nu știu dacă mai ajung acasă la familiile lor, iar de când a început țoață nebunia au murit 1444 de brașoveni, dintre care 23 în ultimele 24 ore ….. mai oameni buni, în prezent moare un brașovean în fiecare oră !!!! Acesta este efectul cel mai grav al neimplicării politicienilor ! Iar că efecte secundare, vă dau 3 exemple, cel puțin la fel de grave:
1. Educația copiilor noștri, în ultimii doi ani a fost un dezastru.
2. Mediul economic a avut de suferit serios. În 2021, până acum, s-au închis cu 30% mai multe firme decât în 2020. Aici este important să înțelegem că s-au pierdut locuri de munca și că 80% din banii aferenți bugetului României vine de la mediul de afaceri !!!
3. Unele spitale sunt transformate în spitale Covid, iar mulți brașoveni care suferă de alte boli, mor în chinuri acasă, în sânul familiei, fără să poată accesa sistemul medical.
Peste toate acestea mai vine și o campanie agresivă de dezinformare, care îi încurajează pe brașoveni să nu se vaccineze. Iar acestei campanii au căzut pradă de la medici, până la profesori și alti lideri care influențează comunități întregi de oameni. Nu este vina lor! Eu au analizat, așa cum au știut, datele care le-au fost puse la dispoziție.
Este timpul că în județul Brașov să schimbam acest lucru! Este timpul că brașovenii să fie informați de beneficiile vaccinului ! Este timpul să nu mai moară un brașovean pe oră ! Este timpul să deschidem școlile! Este timpul să ne vaccinăm!
Partidul Mișcarea Populara pornește o campanie provaccinare pentru revenirea la normalitate. Am discutat cu o companie de marketing care deja lucrează la un plan, respectiv buget, în acest sens. Așa că începând cu acest moment vă rugam să sprijiniți această campanie prin donații în contul RO41 RNCB 0053 1584 8361 0001, beneficiar Asociata Kastel, detalii plata: „campanie provaccinare”. Ep această cale le mulțumesc celor de la Asociația Kastel pentru implicarea lor în proiect. Speram că într-o săptămână să putem începe campania.
Că să recapitulam, pe scurt:
Situația actuala: din cauza neimplicării politicienilor, moare un brașovean pe ora, copiii noștri nu au acces corect la educație, oameni dragi noua, bolnavi, nu au acces la sistemul medical și tot mai multe firme brașovene se închid zilnic.
Cauza: campania antivaccin duce la un număr mic de brașoveni vaccinați
Soluția: o campanie provaccinare pentru revenirea la normalitate
Îi invit alături de PMP pe medici, profesori, antreprenori și orice brașovean care dorește să pună umărul în acest demers.
PMP nu stă cu mâinile în sân. Vom face totul pentru a salva ce se mai poate salva, prin liderii noștri și prin noi înșine.”, a declarat Radu Paul, președintele interimar PMP Municipiul Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: