PMP Brașov a umplut căsuțele poștale cu pliante . A început campania (FOTO)

Dupa modelul USR, Partidul Miscarea Populara (PMP) a demarat o campanie nationala de strangere de semnaturi pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cum era de asteptat, si filiala locala a PMP Brasov s-a pregatit sa sustina demersul conducerii nationale. Astfel, au dat comanda de pliante cu poza lui Traian Basescu si a viceprimarului Mihai Costel in care se vorbeste despre baronii locali.

”Partidul Mișcarea Populară a declanșat campania națională ”Alegem primarul în două tururi de scrutin”. Ne propunem să strângem împreună cu voi 1 milion de semnături pe care le vom depune în Parlament. Este cea mai amplă campanie de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin, ca soluție pentru a diminua consolidarea controlului PSD în teritoriu, dar și la nivelul Parlamentului și Guvernului”, sustin cei din PMP.

Ce uita insa Traian Basescu este faptul ca alegerea primarilor intr-un singur tur a fost introdusa prin legea nr 129/2011, lege initiata de parlamentarii PD-L si PSD. Legea a fost votata de parlamentarii PD-L, UNPR, dar si UDMR. Mai mult decat atat, legea a fost sustinuta si de guvernul Boc, unde Eugen Tomac era la acea vreme secretar de stat. De asemenea, legea a fost promulgata chiar de catre actualul initiator al campaniei, Traian Basescu, care era presedintele Romaniei.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: