PLUS dă bani la facebook pentru a-l face cunoscut pe vicepreședintele userist de la Consiliul Județean Brașov (FOTO)

USR-PLUS vrea să facă rost de membri de partid cu BANI, plătind la facebook pentru a-și promova postările. Mai nou, și șefii de instituții sunt promovați tot cu BANI. Este și cazul vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan. Întrebarea este de unde vin sumele de bani pe care îi sparge USR pe promovare, oare din banii de subvenții pe care îi plătesc toți românii pentru partidele politice? Este greu de crezut că banii provin din cotizațiile membrilor.
Vezi postarea!
”Sunt Szenner Zoltan, Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, iar mai jos găsiți câteva informații despre mine, despre viața mea profesională, dar și despre cine sunt eu în afara politicii și administrației.
De profesie sunt inginer, am absolvit facultatea la secția de Roboți Industriali în cadrul Universității Transilvania din Brașov, iar imediat după terminarea facultății, am devenit antreprenor în domeniul instalațiilor în construcții.
Mama e româncă, tatăl maghiar, cu o parte de sânge armean și german, mixul acesta reprezintă esența spațiului transilvănean, iar în mine cred că se regăsește echilibrul trăsăturilor specifice fiecărei etnii. Sunt căsătorit cu Diana, suntem pasionați de mișcarea în aer liber, indiferent că vorbim de alergare, bicicletă, schi, alpinism sau motociclism.
Sunt alpinist, am escaldat printre altele vârfurile Mont Blanc (4.808 m), Aconcagua (6.962 m) dar și Matterhon (4.478 m) si Korzhenevskaya în Pamir (7.105 m), cele două din urmă în expediții întreprinse singur, fără ajutor, fără coechipieri, doar eu cu muntele. Iubesc sportul, natura, animalele (avem 3 câini și un motan, adoptați) și sunt ecologist convins.
Am intrat în PLUS în 2019 cu scopul clar de a schimba felul în care se face politică, în septembrie 2020 am fost ales consilier județean, iar în noiembrie Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov din partea Alianței USR PLUS. Cred că lucrurile pot fi făcute diferit în politică și administrație, transparent, în urma unui dialog permanent cu comunitatea.
Atribuțiile mele sunt în domeniile : cultură, învățământ, turism, sport, protecția mediului, relații internaționale, urbanism și managementul proiectelor. Mă concentrez pe realizarea proiectului SMID, care va aduce investiții nerambursabile de 100 milioane de euro bugetului Brașov și care are ca țintă reciclarea deșeurilor în proporție de 50%. Ușa biroului meu e deschisă permanent celor care au idei de dezvoltare a județului nostru și care caută un sprijin în acest sens.
Vă invit să dați like paginii mele de Facebook, pentru a-mi urmări activitatea în Consiliul Județean și pentru a putea iniția un dialog deschis pe teme de interes pentru brașoveni”, se arată în postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: