Plătitorii de impozite umiliți de conducătorii Primăriei Brașov. Domnule Scripcaru, ați putea să vă strecurați printre aceste pubele? (FOTO)

Desi am prezentat de mai multe ori problema de pe strada Cantacuzino cu privire la amplasarea pubelelor pe singurul trotuar de pe strada, chiar la o ora de varf cand sute de elevi, studenti si parinti se deplaseaza prin zona, reprezentantii Primariei Brasov sunt total nepasatori la doleantele brasovenilor. Chiar si un consilier local a ridicat aceasta problema si a solicitat schimbarea programului de ridicat gunoiul pe aceasta strada, insa fara ecou. Daca sefii administratiei locale ar discuta problema cu cei de la Salubritate, cu siguranta s-ar gasi o solutie de rezolvare. Insa, nepasarea si indiferenta fata de contribuabil se vede clar.

Asa cum au fost lasati mii de brasoveni fara apa calda si caldura in plina iarna, la fel si acum problema este trasata la “diverse” de conducatorii care la alegerii sustineau ca vor ajuta comunitatea. Daca in trecut se plangeau de salariile mici, acum chiar nu mai este cazul la Primaria Brasov, unde lefurile au ajuns sa fie invidiate si de cei din mediul privat. Insa, rezultatele sunt la fel…mici. Conducatorii municipiului insa nu au inteles ca si acele cateva sute, chiar mii de oameni care circula pe acel trotuar, contribuie la salariul de nabab.

Si reprezentantii Politiei Locala dorm in papuci, altfel ar reactiona intr-un mod legal. In primul rand, pubelele obtureaza trecerea pietonilor prin zona, blocheaza caile de acces. Insa, e prea greu pentru politistii locali sa se deplaseze in zona, mai ales acum ca au si salariile mari, poate mai bune decat cele ale politistilor de la IPJ. La fel se intampla si cu trotuarul din fata Ambulantei Brasov care e plin de zapada si gheata toata iarna. Insa, nimeni nu vine sa imparta niste amenzi si in acest sector. Sunt amendati tot cei din privat, cei care contribuie consistent la salariile bugetarilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: