Planuri ambițioase de dezvoltare pentru Șinca Nouă, șanse mari pentru candidatul PSD

Duminică, Șinca Nouă își alege primarul. Candidatul PSD, Turcea Marian-George, are planuri ambițioase de dezvoltare pentru comună. Cel mai mult își dorește să acceseze fonduri europene, așa cum au făcut și comunele învecinate. Cum candidații PNL au avut o șansă pe care nu au fructificat-o, candidatul PSD are toate șansele să își pună ideile în practică. Este tânăr, ambițios, dar se bazează și pe managementul slab al fostului primar. Deși sunt la guvernare, liberalii nu au mișcat nimic pentru această comună, doar promisiuni marca PNL.
În satul Șinca Nouă, tânărul candidat dorește îmbunătățirea rețelei publice de apă, amenajarea trotuarelor, continuarea lucrărilor la rețeaua de canalizare, retrocedarea proprietăților de pădure, curățarea pășunatului public, reabilitarea drumurilor de hotar, aprovizionarea cu lemne de foc pentru toate gospodăriile, continuare de pozare (identificare) subterană a cablurilor electrice, schimbarea dușumelelor (podelelor) din interiorul Școlii Generale din Șinca Nouă, finalizarea terenului de sport din interiorul Școlii Generale Șinca Nouă, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, construirea unei săli de sport.
Satul Paltin are nevoie de înființarea rețelei de distribuție gaze naturale, dar și a rețelelor de alimentare cu apă de canalizare, zugrăvirea Grădiniței și Școlii Primare din Paltin, construirea unui Cămin Cultural, aprovizionarea cu lemne de foc pentru toate gospodăriile, reabilitarea drumurilor de deal, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, regularizarea pârâului Paltin.
În Bourie – Șinca Nouă este nevoie de asfaltarea ulițelor, de înființarea rețelei de gaz, de amenajarea unui loc pentru colectarea deșeurilor, de amenajarea unui loc de joacă pentru copii, de reabilitarea rețelei de alimentare cu apă care, în prezent, funcționează defectuos, are presiune mică și conține impurități.
Turcea Marian-George își dorește ca satul natal să redevină sat european, așa cum scrie pe plăcuța de la intrarea în sat, dar în adevăratul sens al cuvântului.
Publicitate electorală
COD (banner)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: