Piețele rămân deschise. Anunțul a fost făcut de Klaus Iohannis. La Brașov, Coliban a anunțat ieri că piețele acoperite se închid…azi, s-a sucit

Coliban se joacă de-a deschisul și închisul piețelor. Ieri trimitea comunicat că piețele se închid, azi, după ce lumea l-a certat pe facebook pentru acestă măsură s-a sucit și a revenit cu un nou comunicat prin care anunță că piețele rămân deschise. Mâine ce va mai fi?

Joi, la ședința de Guvern pe care a prezidat-o, președintele Klaus Iohannis a anunțat că târgurile și piețele trebuie închise. Declarație asemănătoare a avut și premierul Ludovic Orban. După ce au fost criticați de liderii partidelor din opoziție și de reprezentanții Asociațiilor Administratorilor de Piețe din România, atât președintele Iohannis cât și premierul Orban, și-au nuanțat declarațiile și au declarat că doar piețele aflate în spații închise să fie închise. Până la urmă, cei doi au declarat că și aici se vor găsi soluții.

La Brașov, primarul Coliban a anunțat aseară prin purtătorul său de cuvânt că piețele acoperite vor fi închise. După ce a aflat de declarațiile premierului și ale președintelui, Coliban a revenit cu un nou comunicat prin care anunța ca piețele rămân deschise.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: