PIAZZOLLA BY NIGHT un eveniment oferit de Centrul Cultural Reduta In Memoriam actorului Marius Cristian Cisar – manager al Centrului Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta aduce în atenția publicului brașovean, spectacolul PIAZZOLLA BY NIGHT – In Memoriam actorului Marius Cristian Cisar – manager al Centrului Cultural Reduta, în cadrul TAMTAM Festival.

La Bastionul Țesătorilor (Bastionul Artiștilor), în data de 12 septembrie 2020, de la ora 19.00 sunteți asteptați într-o călătorie magică în lumea tangoului, Piazzolla by Night – un intermezzo muzical cu parfum de Buenos Aires prezentat de Tango Trio Bucharest.

,,Atunci când artiștii își dau mâna pentru un spectacol de excepție, simți că spiritul acestui festival îl poți simți, îl poți trăi, atât prin muzică, cât și prin farmecul dansului. Continuând ceea ce a început la Centrul Cultural Reduta, managerul Marius Cristian Cisar, este o onoare să fim parteneri ai TAMTAM festival și să oferim celor care vin la Bastionul Țesătorilor, un spectacol fascinant, o călătorie în lumea armoniilor, o experiență plină de emoții unice’‘, comunică Adrian Vălușescu, manager interimar al Centrului Cultural Reduta.

,,Va fi o seară magică și plină de emoție. Dedicăm acest concert prietenului și omului de cultură Marius  Cristian Cisar trecut la cele vesnice acum câteva săptămâni. Acest concert nu ar fi putut avea loc fără suportul și implicarea lui, si implicit al Centrului Cultural Reduta”, declară artiștii.

Bucharest Tango Trio este un ansamblu cameral inedit ce aduce în atenția publicului atmosfera plină de pasiune a tangoului. Cei trei artiști prezintă spectacolul Piazzolla by Night, susținut pe cele mai importante scene din România și apreciat de publicul larg.

Bucharest Tango Trio:
Ioana Maria Lupascu – pian
Bogdan Platy – vioara
Fernando Mihalache – acordeon

Dansatori:
Doina Enache & Lucian Stan

Accesul la reprezentațiile artistice este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de siguranță pentru public, care se impun, în contextul actual.

Inițiat în 2019, TAMTAM Festival și-a propus să promoveze orașul, arta și implicit comunitățile de artiști, în solidaritate cu toate instituțiile publice interne și internaționale. Rostul artei, cea fără de care lumea se golește de sensibilitate, este de a împărtăși emoție.

One thought on “PIAZZOLLA BY NIGHT un eveniment oferit de Centrul Cultural Reduta In Memoriam actorului Marius Cristian Cisar – manager al Centrului Cultural Reduta

  • 10 septembrie 2020 la 17:31
    Permalink

    felicitări!
    un gest frumos dedicat unui om mare, cu suflet de artă si cultură adevărată. Sper sa urmeze si o piesă de teatru, o expozitie si alte activități dedicate omului de Cultură, Marius Cisar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: