Petrecere spartă de polițiștii brașoveni. 44 de persoane au fost sancționate

Chef spart de polițiștii brașoveni. Chiar dacă nu au fost invitați, oamenii legii au intrat la evenimentul privat și au împărțit amenzi.

44 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE PENTRU NERESPECTAREA MĂSURILOR DE PREVENIRE ȘI COMBATERE A EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID -19

Astăzi, 22 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliței Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție, s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat, la un local public amplasat pe raza municipiului Brașov.

La adresa respectivă au fost identificate 44 de persoane față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020, aplicându-se amenzi, în valoare totală de 6.500 de lei.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

”Reamintim cetățenilor faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica in continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale” a spus comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: