Peste 500 de joburi disponibile la cel mai mare targ de locuri de munca din Brasov

Human Resources Consulting, în parteneriat cu First Job School, organizează în zilele de 27 și 28 septembrie 2017 ediția de toamnă a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov.

Evenimentul va avea loc la Casa Armatei (Brașov, Strada Lungă 1A) și va reuni peste 60 de companii, care vor oferi peste 500 de poziții vacante, destinate atât celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și celor care își doresc o schimbare în plan profesional.

Vizitatorii vor găsi la târg numeroase oportunități de carieră, începând cu poziții entry level, până la cele de top management, în domenii precum: turism, alimentație publică, IT, producție, construcții, administrativ, comerț, servicii, etc. Angajatori de renume din județele Brașov și Covasna vor recruta atât persoane necalificate, cât și specialiști în domeniile amintite, oferta cuprinzând numeroase locuri de muncă destinate studenților, dar și proaspeților absolvenți. Totodată, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor găsi la târg oferte atractive, cu salarii ce pornesc de la 1250 Euro/lună, procedurile fiind derulate prin societăți acreditate, care nu percep comision de recrutare.

Programul de vizitare al târgului, în ambele zile, va fi 09.00 – 18.00.

Organizatorii evenimentului, societățile brașovene Human Resources Consulting, și First Job School activează pe piață de peste zece ani, fiind recunoscute pentru serviciile de calitate oferite în domeniul formării profesionale a adulților și în domeniul resurselor umane. Cele două societăți au experiență în organizarea evenimentelor de amploare: târguri, conferințe naționale și internaționale, seminarii si campanii de informare în domeniul resurselor umane și al formării profesionale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: