Peste 3200 de decese raportate din trecut. Guvernanții i-au mințit pe români cu privire la numărul real al morților

Direcţiile de sănătate publică au raportat din 28 mai şi până în prezent peste 3.200 de decese de COVID-19 din perioade anterioare. Cele mai multe sunt din 2020, adică din anul electoral când guvernanții aveau nevoie de raportări puține pentru a fi organizate alegerile locale și parlamentare. Deja sunt mai multe asociații, dar și persoane fizice care vor să acționeze Guvernul și Ministerul Sănătății în judecată pentru aceste minciuni grosolane.

Ce spunea Ludovic Orban în urmă cu câteva luni?

Find întrebat într-o conferinţă de presă susţinută în Maramureş, cum comentează afirmaţiile fostului ministu al Sănătăţii, Vlad Voiculescu conform cărora decesele COVID nu sunt raportate corect, Orban a replicat: „Bate câmpii. E un sistem de… nici nu pot să intru pe asemenea, cum să spui aşa ceva? Ai fost ministru patru luni şi să te trezeşti că… n-a dat niciun exemplu concret. E o aberaţie, n-are niciun fel de bază i de altfel nu a prezentat niciun fel de argument pe tema asta”, a declarat Ludovic Orban.

Însă, cele peste 3200 de decese din urmă îl contrazic pe actualul lider al PNL. Rămâne de văzut dacă și instituțiile statului se vor autosesiza și vor începe o anchetă în acest sens.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: