Peste 1000 de steaguri pe străzile din Brașov

Peste 1.000 de steaguri amplasate de Primărie pe străzile orașului, pentru Centenar
*Participanții la paradă vor primi fulare, stegulețe și cocarde tricolore

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, primăria a amplasat mai multe steaguri tricolore pe stâlpii și clădirile din ora decât de obicei, de Ziua Națională a României.
De Centenar, 900 de steaguri tricolore, cu dimensiunea de 1,35×0,95 m, cu lance, sunt amplasate pe stâlpi, de-a lungul principalelor artere (Eroilor, 15 Noiembrie, Castanilor, M. Kogălniceanu, Zizinului, Saturn, A.Vlahuță, Toamnei, N.Iorga, Mureșenilor, G. Barițiu, Șirul Beethoven, Pruindului, Poarta Șchei, Grigoraș Dinicu, N Bălcescu, Iuluiu Maniu, Carpaților, Muncii, Valea Cetății).
Alte 160 de steaguri verticale de dimensiune mai mare (3 metri lungime) au fost montate de-a lungul Căii București (între intersecția cu Poienelor și cea cu Toamnei), pe bulevardul Victoriei, pe Bd Griviței (de la giratoriul cu Aurel Vlaicu până la pasajul Fartec), pe Calea Făgărașului (de la Hornbach la pasajul de la ocolitoare).
Cele mai mari drapele tricolore sunt cele douăsprezece de 10 metri lungime și 4,5 metri lățime fiecare, ce pavoazează, special de Centenar, fațada Primăriei, dar și Modarom-ul, Aro și alte clădiri reprezentative, aparținând armatei.
Tuturor acestora li se adaugă steagurile noi de la intrările în Brașov, care le-au înlocuit pe cele vechi.
Pentru participanții la parada de 1 Decembrie, tot primăria a achiziționat 3.000 de stegulețe, 2.000 de fulare și 1.000 de cocarde tricolore, care vor fi distribuite gratuit, de către voluntari.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: