Peste 1000 de persoane în autoizolare la Brașov

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 77 de persoane sunt în carantină și 1.069 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală și-au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.
Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din 355 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au executat 903 misiuni specifice.
În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii au acționat în principal pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli, atragând atenția că numai împreună și respectând aceste reguli vom reuși să depășim cu bine situația creată de pandemie.

■ Echipaje ale Grupării de Jandarmi Mobile au aplicat 2 amenzi contravenționale în valoare de 100 de lei, precum și un avertisment, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, care sancționează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și un avertisment.

■ Echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au aplicat 2 amenzi contravenționale în valoare de 400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: