Pesediștii au ieșit la cules urzici. Vor să înființeze și un campionat de bătut la fund cu urzica

Social-democrații au profitat de vremea frumoasă de afară și au ieșit la cules urzici. Echipa de urzicari ai PSD Brașov a descins la Pietrele lui Solomon, după un zvon aruncat pe facebook de useriști, cum că acolo ar fi urzici multe și frumoase. Din primele informații, peste cea mai mare tufă de urzici a dat deputatul Marian Rasaliu, iar liderul de la municipiu, Lucian Pătrașcu a cules cea mai mare cantitate, fiind premiat de președintele Marius Dunca cu decorația ”merite deosebite în activitatea de partid”.Au mai fost unii dintre tinerii fără experiență politică care au cules și urzici moarte, dar nimeni nu s-a supărat. ”Nu este nicio problemă dacă am cules și urzici moarte. Și așa suntem mână moartă la Consiliul Județean sau prin unele Consilii Locale. Cel mai important este că am cules multe urzici, eu chiar i-aș propune primarului Allen Coliban să pregătească un depozit pentru conservarea urzicilor. Știm cu toți ce greu este cu mâncarea prin spitalele brașovene administrate de Adrian Veștea, astfel că nu le-ar strica să mânânce ciorbe cu urzici, având în vedere și calitățile pe care le au frunzele”, a declarat unul dintre tinerii entuziasmați de campania derulată de PSD.

La întoarcerea în oraș, pesediștii au oferit câte o urzică și trecătorilor, reflex rămas din campania electorală când împărțeau pliante. Pentru că a fost o cantitate uriașă, tinerii, în frunte cu foștii consilieri locali Silviu Achim și Costel Chicuș, au mers cu ele în piață la Dacia, acolo unde au făcut bani frumoși, astfel că vor merge și în acest an în tabăra de vară de la Costinești. Mulți dintre cumpărători au fost de la PNL și USR, care au cumpărat urzicile pentru a le oferi o bătaie cu urzica liderilor atunci când în coaliție apar divergențe privind împărțirea funcțiilor de la deconcentrate.

Pentru că anul acesta se anunță o producție bună de urzici, social-democrații s-au gândit chiar și la un campionat de bătut la fund cu urzica. Deja și-ar fi anunțat prezența PNL, USR, PMP, UDMR, PRO România, dar și ALDE. Având în vedere că de la PSD au plecat mulți liberali și democrați la ALDE, membrii din acest partid au o adevărată experiență la urzicat. Trebuie remarcat faptul că la această acțiune a pus umărul și liberalul Sebastian Rusu, cel care a pus la dispoziție sacii galbeni, culoarea partidului, în semn de apreciere pentru colaborarea bună din trecut cu PSD, dar și pentru gândurile de viitor.

Textul este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatoare.

 

Cristi FLOREA

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: