Personalități de seamă în vizită la Râșnov

Șeful Reprezentației Comisiei Europene la București, Ramona Chiriac și ambasadorul Suediei în România, S.E. Therese Hydén au efectuat, astăzi, o vizită la sediul Primăriei Râșnov și la câteva obiective turistice din orașul nostru, ele participând și la dezbaterea ,, Brave New ( digital ) World? ,, din cadrul Festivalului de Film și Istorii Râșnov.
La întâlnirea pe care au avut-o cu primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu, cele două personalități au discutat despre proiectele de interes din oraș, dar și despre proiectele care deja s-au materializat, în decursul anilor.
Cele două invitate au fost încântate de dezvoltarea orașului și au declarat că vor susține pe cât posibil inițiativele locale și că vor promova Râșnovul în continuare.
Șeful Reprezentației Comisiei Europene la București, Ramona Chiriac și ambasadorul Suediei în România, S.E. Therese Hydén au vizitat Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Sud Estul Europei, biserica veche Sf. Nicolae, Ascensorul pe Plan Înclinat și Biserica Evanghelică.
SURSA: Orașul Râșnov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: