PERICOL! Străzi pline de șoferi băuți

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 62 ani, care a condus un autoturism pe bdl. Saturn din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,45 mg/l alcool pur.

  • La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 17,40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 52 ani, care a condus un autoturism pe str. Apollo din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.95 mg/l alcool pur.

  • Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au depistat în flagrant, la data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 20.45, pe str. Avram Iancu din comuna Hărman, jud. Brașov, un bărbat care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur.

  • La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 45 ani, care a condus un autoturism pe raza stațiunii Predeal, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur.

 Toți conducătorii auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: