Pericol pentru turiști și brașoveni la poalele muntelui Tâmpa. Cum îți poți rupe picioarele (FOTO)

Turism periculos la Brasov. Daca vrei sa iti rupi picioarele, mergi sub Tampa, ai sanse mari. Totul cu largul concurs al autoritatilor locale (au obligatia sa verifice, iar daca constata nereguli sa aplice sanctiuni), dar si a celor care administreaza Telecabina de sub Tampa. Astfel, daca te-ai aventurat in zona, pe langa faptul ca vezi numai ruine incepand cu turnurile si bastioanele orasului care sunt lasate in paragina de catre Consiliul Judetean Brasov, Primaria Brasov si Agentia Metropolitana (ultima ar putea sa se implice, cel putin asa scrie pe site-ul lor, ca se intereseaza si de soarta cladirilor istorice), iti poti rupe picioarele sau gatul pe gheata care zace pe scari. Se pare ca nimeni nu se gandeste sa o curete.Partea proasta este ca prin acel loc circula zilnic sute de persoane. Cativa brasoveni au facut public intr-o postare problema de sub Tampa.

“Cum se face Braşovul de ruşine in centru !!
Cei de la telecabina ,adicā Ana Teleferic sunt cei care administreazā şi dau vina pe alții !!! Cine e devină ??? Sfântul Duh !!
Nu mai dați banii pe bilete!
Deplorabil pe #Tâmpa !!!
Sā vā fie rusine la ce turism faceți !
Autoritāțile locale sā ia masuri de urgențā !
Mii de turişti vin cu #Telecabina_Tâmpa şi este dezastru ,la cat costa o urcare si o coborâre de persoană adica 18 ron ,mācar SARE sā luați !!
Rusine ,rusine !!! ”

se arata in postarea de pe facebook.

sursa: Iubim Brasovul-facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: