Pericol de accidente în parcurile din Brașov. Cum se gândesc la siguranța copiilor șefii din Primăria Brașov (FOTO)

In ultima perioada, in Brasov, mai toate lucrarile sunt facute la misto. Un exemplu de nepasare, de munca facuta doar pentru a fi incasati niste bani este si parcul Triaj din Brasov. Acolo, niste ”genii” au lasat cateva gropi capcana pentru copiii care zburdau prin parculetul respectiv. Mai mult decat atat, in gropi se aflau si cateva tepușe din fier beton, astfel ca, daca ar fi cazut vreun copil acolo, clar s-ar fi produs o tragedie. Insa, pentru Primaria Brasov nu reprezinta o problema siguranta copiilor, atata timp cat nu verifica aceste lucrari facute probabil de firme cu care s-au incheiat niste contracte babane de intretinere.

Multumim” primariei pentru “capcanele” lasate in parcul din triaj! ”, a comentat un brasovean care a atasat si 2 poze de la ”ispravile” unor firme care incaseaza contracte de la Primaria Brasov.
Din informatiile detinute de noi, de reparatia si intretinerea locurilor de joaca se ocupa firma Clarom Trans SRL, care a castigat licitatia. Ramane de analizat daca angajatii firmei au fost cei care au facut lucrarile in parcul Triaj sau altii. Desi a fost intrebat despre acest aspect, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov nu a oferit un raspuns. Precizam ca nu este pentru prima data cand acesta refuza sa ofere anumite informatii. La fel au mai fost intrebari si despre anumite locuri de parcare oferite cu dedicatie pentru unii sau altii, unde, la fel, nu au existat raspunsuri…
sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: