Pergole cu acoperiș retractabil și alte sisteme noi pentru terase (VIDEO, FOTO)

Imediat ce timpul se încălzește, suntem nerăbdători să ieșim din case, să ne relaxăm la terasă și să ne bucurăm de razele blânde ale soarelui. Programul încărcat și vremea capricioasă nu ne permit să facem asta prea des, din păcate.

Dacă te-ai gândit să îți amenajezi propriul colțișor de relaxare acasă, avem vești bune pentru tine. Nu va trebui să îți faci griji că vântul sau ploaia îți strică umbrelele, îți udă mobilierul și pernuțele de relaxare ori că nu vei putea sta pe terasă din cauza arșiței.

 

Tehnologiile de ultimă generație în amenajarea teraselor, au adus confortul și luxul la un alt nivel. Acum poți avea o terasă de revistă unde să te relaxezi tot timpul anului!

Metodele ingenioase și materialele rezistente folosite în amenajarea lor, îți garantează confortul atât la peste 35 de grade, cât și atunci când este furtună, grindină ori zăpadă.

Pergolele retractabile sunt acoperișuri motorizate din membrană PVC triplu stratificată sau lamele din aluminiu, ancorate pe o structură solidă realizată din materiale folosite în construcția automobilelor de lux. Acestea se pot adapta spațiului pe care îl ai, venind în continuarea unei clădiri cu ancorare în pereții acesteia, sau se pot realiza pe structură independentă.

 

Sunt foarte ușor de utilizat: fiecare sistem are o telecomandă care acționează deschiderea sau strângerea pergolei în câteva secunde.

Pergola din membrană PVC conține un strat de carbon care filtrează razele UV și nu permite supraîncălzirea terasei pe caniculă, este 100% impermeabilă chiar și acolo unde sunt mai multe module îmbinate, rezistă la vânt puternic, rupere, foc și nu permite formarea microorganismelor datorită stratului acrilic.

Pergola cu lamele din aluminiu (pergola bioclimatică) este un sistem minimalist și elegant format din lamele care se rotesc și se retrag, astfel încât să poți controla gradul de aerisire al terasei. Este singurul acoperiș retractabil care rezistă la o greutate mare de zăpadă, așadar este recomandat în zonele unde ninge abundent.

Pentru a te putea bucura tot timpul anului de terasa ta, închiderile din sticlă sunt cele mai recomandate. În funcție de spațiul și nevoile tale, poți avea pereți ficși sau pereți glisanți cu închidere manuală sau cu închidere electrică.

Pentru mai multă răcoare și intimitate, sistemele de închidere tip zip sunt ideale! Acestea nu sunt rulouri obișnuite care doar umbresc o încăpere. Aerul va circula doar din interior către exterior pentru a nu se crea efect de seră. Nici țânțarii nu pot pătrunde prin textura lor fină, așadar nu te vor mai deranja nici ei… nici privirile vecinilor.

 

Poți crea o atmosferă romantică dacă optezi pentru un sistem de lumini reglabile și un sistem de sunet, integrate în acoperișul retractabil.

Te simți la fel ca în concediu în fiecare zi. Imaginează-ți: dimineața îți poți bea cafeaua și servi micul dejun în timp ce asculți cântecul păsărelelor din grădină, după amiaza te poți relaxa cu o carte bună chiar și atunci când plouă, tot la tine pe terasă, iar weekendurile vor fi pline de distracție alături de prietenii tăi, până târziu.

Zile liniștite cu familia, nopți zgomotoase cu prietenii sau pur și simplu cafeaua servită confortabil în timp ce afara plouă melodios – te poți bucura de toate cu ajutorul pergolelor retractabile, a închiderilor din sticlă și accesoriilor marca Sun Leader.

Fiecare proiect este unic, special și realizat la comandă ținând cont de preferințele tale (culoare, tipul potrivit sau dorit de pergole și închideri din sticlă) și de specificul zonei (dacă suflă mai tare vântul, dacă ninge abundent etc).

 

Alege să investești în lucruri de calitate, câștigi liniște și confort pentru zeci de ani!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: