Percheziții la Garda Forestieră din Brașov

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov -Serviciul de Investigare a Criminalității Economice efectuează trei percheziții domicilare, pe raza județelor Brașov și Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiriii infracțiunilor de ”abuz în serviciu”, ”fals intelectual” și ”uz de fals”.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 1.000.000 lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor se vor ridica documente și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept. 

Acțiunea, desfășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, beneficiază de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic Brașov. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTransilvania365%2Fvideos%2F1468167966655730%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="308" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: