Percheziții la Făgăraș. Handbalist, suspect de trafic de droguri

Percheziții efectuate de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov la domiciliul handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc(cannabis – cultura indoor).

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iunie a.c., bărbatul, cetățean francez, de 34 de ani, ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

 

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii.

 

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș.

 

sursa video DIICOT

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: